Beoordeling
10
Inc vlucht?
Nee
Zwembad
Ja
Kindvriendelijk
Nee

Post

Meerdere data & prijzen beschikbaar!
Beoordeling
3/5
“Luxe genieten in Ischgl, Midden in het centrum, Drie liften op loopafstand, Uitgebreid ontspannen in de Postillion Spa, Verwen je smaakpapillen in het restaurant, Frisse berglucht en stevige wandelingen”
Aangeboden door
Omschrijving Post
Midden in het centrum is het goed toeven in dit hotel. Het ligt in het zuidwesten van Tirol tussen de populaire skigebieden. Vanaf het hotel kies je ook in de zomer een van de drie skiliften omhoog voor frisse berglucht tijdens een stevige wandeling. Je vindt ze alle drie op loopafstand van het hotel. Eenmaal boven wacht je bij helder weer een grandioos uitzicht op de bergtoppen rondom en Zwitserland in de verte. Terug in het hotel dompel je onder in de luxe Postillion Spa om daarna je smaakpapillen te laten verwennen door de chefkok in het restaurant. In dit hotel is het luxueus genieten.
Populaire vakantiebestemmingen in Europa
Ontdek de magie van Europa met onze selectie van populaire bestemmingen die je hart sneller zullen doen kloppen. Of je nu droomt van zonnige stranden, adembenemende berglandschappen, bruisende steden of avontuurlijke autotrips, bij Voordeliglekkerweg.nl hebben we voor elk wat wils. Onze zorgvuldig gekozen accommodaties bieden je de perfecte uitvalsbasis om Europa te verkennen.
9
Dubai
»
Dubai Stad
9.2
Algarve
»
Albufeira
8.9
Algarve
»
Carvoeiro
7.6
Azoren
»
Ribeira Grande
7
Egeïsche Kust
»
Didim
7
Andalusië
»
Jerez de la Frontera